Blog “Een dag uit de praktijk 01”

Deze week was er een mama in de praktijk die al binnenkort is uitgerekend. In plaats van zeven sessies hebben we er in overleg drie lange bijeenkomsten van gemaakt. Ze is al bekend met yoga dus ontspannen was geen probleem.

De baby was erg onrustig toen ik de mama in diepe ontspanning bracht. Moest stiekem een beetje lachen maar had zo iets van: “eerst de volle aandacht naar je moeder, ik kom zo bij je”. Moeders had al aangegeven dat het een druktemaker was, vanaf het begin.

Toen ik de mama had behandeld in verband met haar haar eigen geboorte proces en gecorrigeerd had wat gecorrigeerd moest worden, was het tijd voor de kleine. En omdat de baby al een Hoger Bewustzijn heeft is het zaak dat ik toestemming vraag aan de moeder of ik met haar kind mag communiceren en aan baby zelf of het überhaupt wel contact met mij wenst. Gelukkig waren de antwoorden op beide vragen positief.

Op het moment dat ik begon te communiceren met Hoger Bewustzijn van het kindje legde ik nadat ik toestemming had gekregen mijn hand op haar buik. En de kleine werd helemaal rustig. Helemaal stil. Als ik er aan denk word ik nog emotioneel, het was zo een prachtig moment. Elke keer raakt het me weer in mijn buik, waarin ik mijn eigen kinderen heb gedragen.

Ik heb alle vragen gesteld die ik diende te stellen. Het kindje voelde zich van af met moment van conceptie gewenst, geaccepteerd, veilig, zelfverzekerd en geliefd.

Hoe mooi en bijzonder is dat? Dat jij als aanstaande moeder in diepe ontspanning meekrijgt hoe er gecommuniceerd wordt met je baby en wat zijn/haar gevoelens zijn?

Dat was een heel bijzondere tweede sessie!